Lunch
Vi serverar lunch måndag - fredag mellan 10.30 - 14.30
I lunchen ingår salladsbuffé, valfri varmrätt, vedugnsbakad bröd, dricka och kaffe.
Torsdag 21 november |
||
---|---|---|
1. Wallenbergare av svensk kalv med brynt smör, potatismos, rårörda lingon och ärtor |
130 kr
|
|
2. Korv stroganoff med basmatiris |
130 kr
|
|
3. Senapsmarinerad färsk strömmingsfilé med potatispure och rårörda lingon |
130 kr
|
|
4. Färsk penne alla Bolognese med italiensk salsiccia, chili toppad med parmigiano reggiano och basilika |
130 kr
|
|
5. Lasagne Al forno |
130 kr
|
|
6. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost |
130 kr
|
|
7. Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
8. Tonfisksallad med avokado, kokt ägg, ruccola, oliver, körsbärstomater, olivolja Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico Grekisk sallad med fetaost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|
|
9. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
155 kr
|
|
10. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
Fredag 22 november |
||
1. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
130 kr
|
|
2. Fläsknoisette med klyftpotatis, bearnaisesås och toppad med kryddsmör |
130 kr
|
|
3. |
130 kr
|
|
4. |
130 kr
|
|
5. |
130 kr
|
|
6. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
7. Färsk rigatoni med parmaskinka, hemmagjord pesto, soltorkade tomater, purjolök och toppad med parmigiano reggiano och ruccola |
130 kr
|
|
8. Lasagne Al forno |
130 kr
|
|
9. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
10. Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico Grekisk sallad med fetaost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|