Lunch
Vi serverar lunch måndag - fredag mellan 10.30 - 14.30
I lunchen ingår salladsbuffé, valfri varmrätt, vedugnsbakad bröd, dricka och kaffe.
Måndag 29 juli |
||
---|---|---|
1. Hemmagjorda köttbullar av svenskt kött med potatispuré, gräddsås, inlagd gurka och rårörda lingon |
130 kr
|
|
2. Fläsknoisette med klyftpotatis, bearnaisesås och toppad med kryddsmör |
130 kr
|
|
3. Smörstekt panerad havsspättafilé med remouladsås, inlagd gurka och dillpotatis |
130 kr
|
|
4. Färsk rigatoni med italiensk skinka, gorgonzola, körsbärstomater och toppad med parmigiano reggiano och basilika |
130 kr
|
|
5. Lasagne al Forno |
130 kr
|
|
6. Vår egen hemmagjorda pasta Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
7. Buffelmozzarella sallad med honungsmelon, körsbärstomater och pinjenötter Grekisk sallad med fetaost, valnötter och fikonbalsamico Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|
|
8. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
9. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
155 kr
|
|
Tisdag 30 juli |
||
1. Raggmunk med stekfläsk och rårörda lingon |
130 kr
|
|
2. Kycklinggryta av färsk kycklingfilé med svamp och basmatiris |
130 kr
|
|
3. Ugnstekt färsk laxfilé på saffranris toppad med tomatmix och dill crème |
130 kr
|
|
4. Färsk penne med italiensk skinka, hemmagjord pesto, kronärtskocka och toppad med parmigiano reggiano och ruccola |
130 kr
|
|
5. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
6. Lasagne al Forno |
130 kr
|
|
7. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
8. Buffelmozzarella sallad med honungsmelon, körsbärstomater och pinjenötter Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico Tonfisksallad med avokado, kokt ägg, ruccola, oliver, körsbärstomater, olivolja |
130 kr
|
|
9. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
155 kr
|
|
Onsdag 31 juli |
||
1. Korv stroganoff med basmatiris |
130 kr
|
|
2. Fläskschnitzel med ugnsbakad potatis, rödvinssås och gröna ärtor |
130 kr
|
|
3. Smörstekt panerad havsspättafilé med remouladsås, inlagd gurka och potatispure |
130 kr
|
|
4. Spaghetti alla Carbonara toppad med parmigiano reggiano och basilika |
130 kr
|
|
5. Lasagne al Forno |
130 kr
|
|
6. Buffelmozzarella sallad med honungsmelon, körsbärstomater och pinjenötter Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|
|
7. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
8. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
9. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
155 kr
|
|
Torsdag 1 augusti |
||
1. Fransk gryta boeuf bourguignon av nötkött med rödvin, champinjoner, morot, persilja, tomat och basmatiris |
130 kr
|
|
2. Biff a la Lindström av svensk nöt på rödvinssky, rostad potatis, primörer och toppad med kaprissmör |
130 kr
|
|
3. Smörstekt panerad havsspättafilé med remouladsås, inlagd gurka och potatispure |
130 kr
|
|
4. Färsk penne alla Bolognese med italiensk salsiccia, chili toppad med parmigiano reggiano och basilika |
130 kr
|
|
5. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
6. Lasagne Al forno |
130 kr
|
|
7. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|
|
8. Buffelmozzarella sallad med honungsmelon, körsbärstomater och pinjenötter Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico Grekisk sallad med fetaost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|
|
9. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
155 kr
|
|
Fredag 2 augusti |
||
1. Lövbiff ( Black Angus ) toppad med café de Paris smör, bearnaisesås och pommes frites |
130 kr
|
|
2. Biff a la Lindström av svensk nöt på rödvinssky, rostad potatis, primörer och toppad med kaprissmör |
130 kr
|
|
3. Fläsknoisette med klyftpotatis, bearnaisesås och toppad med kryddsmör |
130 kr
|
|
4. Smörstekt panerad havsspättafilé med remouladsås, inlagd gurka och potatispuré |
130 kr
|
|
5. Färsk rigatoni med parmaskinka, hemmagjord pesto, soltorkade tomater, purjolök och toppad med parmigiano reggiano och ruccola |
130 kr
|
|
6. Delizie alla Vegetariana fylld med aubergine, zucchini, svamp, soltorkade tomater, Provolone piccante ost och ricottaost Cannelloni fylld med skinka, gorgonzola, ricottaost och parmesan |
130 kr
|
|
7. Lasagne Al forno |
130 kr
|
|
8. Buffelmozzarella sallad med honungsmelon, körsbärstomater och pinjenötter Medelhavssallad med grillad Chevré ost, valnötter och fikonbalsamico Grekisk sallad med fetaost, valnötter och fikonbalsamico |
130 kr
|
|
9. Dagens surdegspizza ( 10 olika vedugnspizzor ) |
130 kr
|